NOBTRA webinar Koninklijke Marine op 10 juni

NOBTRA webinar Koninklijke Marine:

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor het NOBTRA webinar van de Koninklijke Marine op donderdag 10 juni van 19.30-21.00 uur door Leon van Wely.
 
De Koninklijke Marine werkt met een Crew Resource Management Systeem – veiligheidsbewustzijn in/ van teams. Hoe werkt dit? Dat delen zij graag met jou! Ze laten ook zien hoe ze de koppeling tussen theorie en praktijk maken. Wil jij een uniek inkijkje bij de Koninklijke Marine? Dan is dit je kans!
 
Inloggen: Ondersteuning:
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
Het webinar start exact op het aangegeven tijdstip.

Link:
Je ontvangt uiterlijk donderdagochtend 10 juni de inloggegevens voor dit webinar
Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!
 
NB:
Het webinar wordt wel opgenomen, maar het wordt niet vrijgegeven om later terug te kunnen kijken.
 
NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.
Wil jij je ook bij ons aansluiten?
Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismakinglidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor Webinars en Workshops die je dit jaar kan volgen.
Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!

Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze attent op onze nieuwsbrief:         
Met warme groet,   
      
Margreeth van der Vlis – van Bennekom   &   Leon van Wely
Events en webinars NOBTRA                         Koninklijke Marine