NOBTRA microtraining Karin de Galan op 29 november

NOBTRA microtraining:"Activerend trainen, trainen met de glijbaan en de trap"

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor de NOBTRA microtraining Activerend trainen – Trainen met de glijbaan en de trapdoor Karin de Galan op dinsdag 29 november van 19.30 – 21.00 uur.
 
Inhoud van de microtraining:
 
Stel je voor,  je begint je training met een actieve werkvorm waardoor de deelnemers meteen op het puntje van hun stoel zitten. En dan bouw je verder met een uitleg die precies op maat is en oefeningen waarin de deelnemers stap voor stap leren en succes ervaren. Als je zo kunt trainen, is elke training een feestje.
 
Maar dat lukt niet altijd: soms gaat een training stroperig, krijg je de groep niet mee, mis je de flow. Met de opzet en keuze van werkvormen heb je daarop veel invloed. In dit webinar ga je zien hoe een kleine verandering een groot verschil kan maken.
 
Karin start met een make-over van een training van een van jullie: ze kiest er ter plekke eentje uit. Ze laat zien welke keuzes didactisch slim zijn en hoe het beter kan. Daarna licht Karin haar methode van ‘de glijbaan en de trap’ toe. Daardoor snap je hoe mensen leren en hoe je ervoor kunt zorgen dat elke training motiverend en leerzaam is. Tot slot kijk je naar je eigen training: wat kun je toepassen en wat levert dat op?
 
Na afloop van deze microtraining snap je beter hoe mensen leren en begrijp je hoe je dat ondersteunt met de keuze van verschillende werkvormen.
 
Voorbereiding:  
Praktisch:
Het is een training en geen les
 
Inloggen:  
 
Camera’s aan
In de training gaat Karin aan de slag met een voorbeeld van één van jullie. Het is fijn als we elkaar dan kunnen zien. Zet en laat je camera dus aan.
 
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis- van Bennekom vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De microtraining start exact op het aangegeven tijdstip en wordt niet opgenomen om later terug te kijken!
 
Link:
Je ontvangt uiterlijk dinsdagochtend 29 november de inloggegevens voor deze microtraining. Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.


Wil jij je ook bij ons aansluiten? Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismaking
lidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor microtrainingen, broadcasts en workshops die je dit jaar kan volgen. Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze dan attent op onze nieuwsbrief:         
Hartelijke groet, 
                 
Margreeth van der Vlis- van Bennekom          Karin de Galan
Events en microtrainingen NOBTRA                Karin de Galan school voor training