NOBTRA microtraining Carolien Roodzant op 24 januari

NOBTRA Microtraining Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven - Praktische informatie

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor de NOBTRA microtraining op dinsdag 24 januari van 19.30-21.00 uur door Carolien Roodzant: “Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven”
 
Een waardevol samenzijn dat je gegarandeerd nieuwe inspiratie en frisse ideeën oplevert waar je direct mee aan de slag kunt. Fijn dat je erbij bent!
Deelname levert je het volgende op: Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De microtraining start exact op het aangegeven tijdstip en wordt niet opgenomen om later terug te kijken
 
Link:
Je ontvangt uiterlijk dinsdagochtend 24 januari de inloggegevens voor deze microtraining
Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!
 
NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.

Wil jij je ook bij ons aansluiten? Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismaking lidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor microtrainingen en Workshops die je dit jaar kan volgen. Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze attent op onze nieuwsbrief:         
Hartelijke groet, 
                 
Margreeth van der Vlis – van Bennekom   &   Carolien Roodzant
Events en microtrainingen NOBTRA               Training, coaching & Advies