NOBTRA micro-training Mireille Ollievieira op 23 maart

NOBTRA micro-training:“Deep Democracy, de wijsheid van de minderheid”

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor de NOBTRA microtraining Deep Democracy, de wijsheid van de minderheiddoor Mireille Ollivieira op woensdag 23 maart van 19.30 - 21.00 uur.
 
Inhoud van de microtraining:
Hoe benut je de kracht van de groep? Door niet alleen te luisteren naar de breedsprakigen, luidsprekenden of welbespraakten maar ook op zoek te gaan naar de wijsheid van de stille Willies of diegenen met een andere mening. Met technieken en skills van Deep Democracy leer je hoe. We gaan het o.a. hebben over lui faciliteren (en ja, dat is eerst even hard werken) zodat het zweet op het juiste voorhoofd staat. En dat is idealiter niet dat van jou.
 
Programma onderdelen:
Check in
Theorie: de groepsijsberg en sabotage
Skills
Check out
 
Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis- van Bennekom vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De microtraining start exact op het aangegeven tijdstip en wordt niet opgenomen om later terug te kijken!


Link:
Je ontvangt uiterlijk woensdagochtend 23 maart de inloggegevens voor deze microtraining. Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.


Wil jij je ook bij ons aansluiten? Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismakinglidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor microtrainingen, broadcasts en workshops die je dit jaar kan volgen. Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze dan attent op onze nieuwsbrief:         
Met warme groet, 
       
Margreeth van der Vlis- van Bennekom                       Mireille Ollivieira
Bestuurslid microtrainingen, broadcasts en events        Homecomingcoach