NOBTRA micro-training Laura van den Ouden op 11 oktober

NOBTRA micro-training:“Maak je dromen nu echt waar!#Hoe doe je dat?”

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor de NOBTRA micro-training “Maak je dromen nu echt waar!#Hoe doe je dat?” door Laura van den Ouden van Expert Trainers op maandag 11 oktober van 19.30-21.00 uur.
 
Inhoud van de micro-training:
Heb je een droom die je graag wilt waarmaken, maar waarbij het nog niet lukt of je niet zeker weet of je dit echt wilt? Onze collega trainer weet precies door welke gevoelens en afwegingen je gaat, want zij heeft hetzelfde ervaren! Zij heeft nu haar droom gerealiseerd om met haar catamaran rond de wereld te gaan zeilen. Graag deelt ze met jou de stappen en lessen die ze geleerd heeft. Laura neemt je in 1,5 uur mee door 15 waardevolle adviezen die jou ook zeker gaan helpen. Kortom, deze 1,5 uur is een waardevolle investering om een stapje dichter bij het realiseren van je droom te komen! Ook leuk om te weten, Laura geeft de micro-training live vanaf de catamaran in de haven waar zij dan ligt! 
 
Inloggen:  
Ondersteuning:
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Laura van den Ouden vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 44634693. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen. Vaak helpt het om eerst even je computer opnieuw op te starten. Meestal lukt inloggen dan wel.
De micro-training start exact op het aangegeven tijdstip.


Link:
Je ontvangt uiterlijk maandagochtend 11 oktober de inloggegevens voor deze micro-training. Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.


Wil jij je ook bij ons aansluiten? Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismakinglidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor micro-trainingen, broadcasts en workshops die je dit jaar kan volgen. Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze dan attent op onze nieuwsbrief:         
Met warme groet, 
                 
Margreeth van der Vlis – van Bennekom   &   Laura van den Ouden
Events en micro-trainingen NOBTRA              Expert Trainers
                                                                 NOBTRA Trainer van het jaar 2019-2020