12 september: Goede trainer of succesvol ondernemer? Het kan allebei!

Microtraining Laura van den Oude: Goede trainer of succesvol ondernemer? Het kan allebei!
Wanneer: Maandag 12 september
Tijd: 19.30 - 21.00
Inschrijven: Hieronder

‘Ik wil 100% trainer worden, maar ben nu nog in dienst, hoe kan ik wel zekerheid behouden, maar ook meer vrijheid krijgen om als trainer te werken?’ of ‘Hoe kies ik de onderwerpen die ik wil aanbieden als trainer’ en ‘Hoe vind ik de juiste doelgroep, wat kan ik vragen als trainerstarief en hoe maak ik duidelijk dat ik dat waard ben?’

Dit zijn vragen die ik kreeg tijdens het NOBTRA congres in april 2022, toen ik 6x speed coaching online aanbood. En heel logische vragen! Ik denk dat iedere trainer ze een keer heeft gehad; zeker als je vanuit loondienst de stap maakt naar zelfstandig trainerschap. Ik heb deze vragen ook gehad en doorleefd en wil graag met andere trainers en experts mijn ervaringen delen.

Soms staan we namelijk te weinig stil bij deze vragen en starten we gewoon, vanuit enthousiasme en toewijding. Je gaat dan heel hard werken in je bedrijf, in plaats van aan je bedrijf. Voor je het weet ben je 3 jaar verder en ga je een kant op die niet leidt naar wat je eigenlijk wilt, of die je te weinig toekomstperspectief biedt. Stephen Covey noemt dat: je ladder stond tegen de verkeerde muur….
Gun jezelf daarom in deze microtraining 90 minuten om je eigen werkwijze te toetsen aan deze 4 vragen: Ik neem je mee in voorbeelden, inzichten en praktijkervaringen. Een goed moment om na de zomer op 12 september te herijken zodat je goed gericht het najaar in kan gaan en nog impactvoller je werk kunt doen!
Deze microtraining is geschikt voor zowel beginnende als ervaren trainers. Medewerkers of zelfstandigen die meer over trainen als beroep willen weten, zijn ook van harte welkom!

Schrijf je hieronder in!
 
De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereerd.