'Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven' Carolien Roodzant

Dat kan anders, ik help je daar graag bij! In mijn waardevolle microtraining 'Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven' laat ik je précies zien wat hiervoor nodig is. 
Al sinds ik startte met ondernemen in 2006, ben ik veel in contact geweest met collega trainers, coaches en adviseurs. Nog steeds vertellen ze mij vaak dat ze de wens hebben om met (grotere) bedrijven en organisaties te werken maar geen idee hebben hoe dit aan te pakken. 
Belemmerende overtuigingen die ik ze daarover hoor uitten, zijn:
Mijn persoonlijke ervaringen zijn echter totaal anders.
Vanaf het moment dat ik als zelfstandig trainer, coach en adviseur werk, heb ik leuke, interessante én goedbetaalde opdrachten bij organisaties en bedrijven binnen weten te halen. Naast lef, een flink portie doorzettingsvermogen én de overtuiging dat je veel waarde komt toevoegen met je dienstverlening, zijn er een aantal factoren die bepalend zijn of je deze opdrachten daadwerkelijk naar je toe weet te trekken.
Ik merk ook -gezien de huidige maatschappelijke ontwikkelingen- dat deze factoren alleen nog maar belangrijker zijn geworden. In deze microtraining leer je precíes welke factoren dat zijn en hoe ook jij deze kunt toepassen, natuurlijk op een manier die bij jou past.
 
Wat levert deelname je op?

Wanneer: 6 februari 2023
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Aanmelden: Hieronder

Type deelnemer