29 juni: Josien Sneek

Microtraining Josien Sneek: Is leeftijd slechts een getal? Nee!
Woensdag 29 juni 2022
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Inschrijven: Hieronder

‘Age is just a number’ – een Engelse leuze die populair is. Je hoort en leest ’m vooral als het over ‘ouderen’ gaat`, met de strekking dat leeftijd niet belangrijk is. Jammer, want leeftijd is zoveel meer dan alleen een getal.
 
Tijdens deze micro training nodigt Josien Sneek je uit voor een ontdekkingsreis naar wat er allemaal aan leeftijd verbonden is. Onderweg komen we generaties tegen, levensfasen en levenslooppsychologie. Hoewel: met een ontdekkingsreis weet je het nooit helemaal zeker! Josien garandeert in elk geval dat je na de training het woord ‘leeftijd’ niet meer zomaar uitspreekt.
 
Wat je daar als trainer aan hebt? Je kijkt met een nieuwe blik naar de leeftijd van de deelnemers in je training. Je stemt beter af op wat er nodig is om hen te laten leren en ervaren.
Bovendien: als trainer ben je je eigen instrument. Dus meer zicht op waar je zelf staat in jouw LEEFtijd, is direct waardevol voor je werk.
 
De training is voor iedereen die:  
Josien Sneek (trainer, coach en auteur) is expert in werkgeluk voor gevorderden: mensen van minstens 40, werkend in hun tweede loopbaanhelft. Ze neemt je in deze training mee in de tijdmachine van het menselijk leven. Met haar persoonlijke verhaal en verrassende inzichten verleidt ze jou om een andere leeftijdsbril op te zetten.
 
 

Type deelnemer