12 juni ‘Trends in leren en trainen in 2023’ - Laura van den Ouden

In de afgelopen 3 jaar is er veel gebeurd in ons vak van trainer: online trainen, hybride, ChatGPT in opkomst. Nu het stof uit de coronaperiode wat is neergedwarreld is de vraag: wat blijft overeind in ons vak, waar zitten deelnemers, werkgevers en trainers op te wachten? Kortom, het net ophalen over wat speelt in het trainersvak en wat de toekomst gaat worden.

NOBTRA Trainer van het jaar 2019-2020 Laura van den Ouden gaat ons hierin meenemen. Zij bezoekt namelijk eind mei 2023 het grootste internationale congres dat elk jaar in de Verenigde Staten wordt gehouden: het ATD. Ongeveer 10.000 leerprofessionals uit de hele wereld komen daar samen om gedurende 4 dagen bijgepraat te worden in het vak: wat zijn recente onderzoeken op het gebied van trainen, welke trends spelen er in leren, wat zijn vragen die trainers hebben nu? Denk aan onderwerpen als:
Op 12 juni zal Laura ons de samenvatting geven van de sessies die zij heeft bijgewoond over leren en ontwikkelen én de trends die zij gehoord en gezien heeft tijdens dit internationale congres. Dit jaar is het thema op het congres: ‘Create a world that works better’.

Zij zal zelf ook op het congres een workshop geven, getiteld ’10 Brain Boosters in Online Training’ met haar beste lessen in online leren van afgelopen 3 jaar. Ook over haar eigen sessie in San Diego eind mei 2023 zal Laura een terugkoppeling geven. Dit is overigens de 10e keer dat zij op een internationaal congres spreekt, dus van wie kunnen we beter een terugkoppeling krijgen dan van haar!

Kortom, word in 1,5uur bijgepraat over trends in leren en trainen met verse inzichten op het grootste internationale congres voor trainers. Geniet van de anekdotes en praktische inzichten over trends in ons vak en doe er je voordeel mee!


Wanneer: 12 juni 2023
Tijd: 19.30-21.00 uur
Waar: Online
Kosten: Voor NOBTRA leden zijn de micro trainingen gratis. Niet-leden betalen €15,- excl. btw per micro trainingen.
Aanmelden: Hieronder

Type deelnemer