NOBTRA webinar ICM op 18 februari

NOBTRA webinar ICM:"De kracht van positieve psychologie"

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor het NOBTRA webinar op donderdag 18 februari van 19.30-21.00 uur door Marga Rijken van ICM.
 
Inhoud webinar:
Is het mogelijk om ons gevoel van geluk structureel te vergroten? Met deze vraag ging Martin Seligman, grondlegger van het vakgebied positieve psychologie, ruim twintig jaar geleden aan de slag. Inmiddels zijn er interessante inzichten te delen, die gemakkelijk hun weg vinden naar het werkveld van trainers en coaches. In dit webinar gaan we terug naar het begin van de positieve psychologie en de ambitie waar het indertijd mee begon. We zoomen in op het basismodel waarmee we sindsdien werken. We zetten het licht op de plekken waar je ‘stabiel’ geluk het beste kunt zoeken. Je krijgt concrete handvatten om daar zelf mee aan de slag te gaan. En tenslotte staan we stil bij de relatie tussen de positieve psychologie en ons werk als trainer. 
Optimistische mensen halen betere prestaties op het sportveld, hebben een beter immuunsysteem, kleinere kans om te sterven aan hartfalen en worden over het algemeen aardiger gevonden. Een aantal goede redenen om eens samen te kijken naar dit vakgebied!
 
Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De workshop start exact op het aangegeven tijdstip.


Link:
Je ontvangt donderdagochtend 18 februari de inloggegevens voor dit webinar.
Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.
Wil jij je ook bij ons aansluiten?
Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismakinglidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor Webinars en Workshops die je dit jaar kan volgen.
Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze attent op onze nieuwsbrief:         
Met warme groet, 
                 
Margreeth van der Vlis – van Bennekom   &   Marga Rijken
Events en webinars NOBTRA                         ICM