Inspiratie event van NOBTRA en Uitgeverij THEMA 16 september 2022

Uitgeverij THEMA 2019


Schrijf je hieronder in!

Wat hebben we vorig jaar genoten dat we weer samen mochten komen. Dat smaakte naar meer! Daarom organiseren de NOBTRA en Uitgeverij THEMA weer een samenkomst! Op 16 september a.s. van 11.45 tot 18.00 uur ben jij welkom.
 
Uitgeverij THEMA is de uitgever van veel trainings- en coachingsboeken, tools en spellen. We mogen daarom wederom gebruik maken van hun unieke binnen- en buitenlocatie in Zaltbommel.
 
[hierna nog updaten]

Wat kun je verwachten?
Je kunt rekenen op een buitengewoon inspirerende middag. Na ontvangst en de plenaire opening kun je deelnemen aan twee workshoprondes, verzorgd door diverse auteurs van THEMA. Natuurlijk zijn zij ook beschikbaar voor een praatje (of een handtekening). We sluiten af met een gezellige borrel en niemand gaat zonder goodiebag naar huis. Het programma is nog niet helemaal definitief, maar wat we je wél alvast kunnen beloven:
 

Je hebt keuze uit zeven workshops, allemaal gegeven door trainers die ook een boek (of meer) hebben geschreven:
     
          Programma

11:45 - 12:15

Inloop

12:15 - 13:15

Lunch

13:15 - 13:30

Welkom en plenaire opening

13:30 - 14:30

Eerste workshop ronde

14:30 - 15:00

Pauze

15:00- 16:00

Tweede workshop ronde

16:00 - 16:15

Pauze

16:15 - 17:00

Keynote Karin de Galan

17:00

BorrelAlle reden dus om je snel in te schrijven! We hebben een maximale capaciteit van 100 deelnemers, dus wacht niet te lang! Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 18 augustus. Voor het inschrijven van de workshoprondes ontvang je binnenkort een aparte link per mail.

Er is een buitenlocatie en in de zalen is ruimte gereserveerd om 1,5 meter afstand te houden. Wij controleren ook op volledig gevaccineerd en/ of een negatieve corona test.
 
NOBTRA en Uitgeverij THEMA kijken ernaar uit je eindelijk weer eens écht te kunnen ontmoeten op 9 september. Ben je erbij?
 
Nog even samengevat:
Van Heemstraweg-West 5
5301 PA Zaltbommel
Gratis parkeerruimte en goed bereikbaar per OV
 
Kosten
€25 voor leden, € 75 voor niet-leden. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Speciale aanbieding voor niet-leden!
Je kunt de toegang tot dit event koppelen aan een NOBTRA lidmaatschap. Normaal gesproken betaal je € 195 voor een lidmaatschap per kalenderjaar. Wij bieden je aan om het event bij te wonen én lid te worden voor slechts € 95 (ex. 21% BTW). Je bent dan lid tot het einde van het jaar én je kunt bij dit fantastische event aanwezig zijn. Voorwaarde is wel dat je je dan ook vastlegt om volgend jaar lid te blijven.

Daarnaast kun je van nóg een fantastische aanbieding gebruik maken. NOBTRA heeft een collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunnen afsluiten voor € 100 per jaar (exclusief assurantiebelasting en administratiekosten). Alle NOBTRA leden met een volledig lidmaatschap krijgen deze verzekering tot 31 december 2021 gratis aangeboden, op voorwaarde dat ze de verzekering ook afnemen in 2022. Uiteraard is de verzekering niet verplicht bij een lidmaatschap. Mocht je wel zijn geïnteresseerd, dan kun je dat aangeven middels een mail aan info@nobtra.nl, je krijgt dan binnenkort een directe link naar de verzekeraar met alle informatie en mogelijkheid tot inschrijven, zodat je goed geïnformeerd kunt beslissen. 

 
Schrijf je hieronder in!
 
NOBTRA 10 jaar 2019Het kan gebeuren dat de pagina bij inschrijving naar boven verspringt. Scroll dan naar beneden om verder te gaan met inschrijven.

Ben jij lid van de NOBTRA?