Reminder NOBTRA nieuwjaarsbijeenkomst

nieuwjaarsevenement 25 januari

Beste trainer,
 
 
Zoals je in onze nieuwsbrief van december hebt kunnen lezen, organiseren we op 25 januari een ontzettend gave ’nieuwjaarsbijeenkomst’. Niet zomaar een bijeenkomst, maar een heuse happening waar óók iets te leren valt! Nu blijkt weer dat wij hele oplettende lezers hebben, want de vraag kwam bij ons binnen of dit dan ook PE-punten zou opleveren.
 
En ja, natuurlijk levert je dit PE-punten op, 10 stuks zelfs. Dus als je nog twijfelde of je zou inschrijven, dan is nu je kans! Inschrijven kan via de link onderaan de mail!
 
Programma
09:30 Inloop
10:00 Openings/ kennismakingsoefening
10:20 Praatje Nobtra
10:30 Ontdek hoe jij als trainer de relatie aangaat met je deelnemers door middel van Boksen met Lucas van www.boksz.nl
12:15 Pauze
12:30 De fases van een optimale training - onder begeleiding van Majlis van speechen.nl
13:30 Verrukkelijke lunch
14:15 Fases uit het fasenmodel toepassen op praktijk-casussen met collega trainers in de vorm van intervisie
15:45 Oogst ophalen en afronden
16:15 Optioneel: Nieuwjaarsborrel
 
Wat je van boksen leren kunt
De relatie die je aangaat met je deelnemers is bepalend voor het succes van je training. Als trainers weten we dat als geen ander. In plaats van praten over hoe je dat doet, gaan we praktisch aan de slag. Want als je iets fysiek ervaart beklijft het beter.
 
We gaan boksen! En terwijl jij lekker fysiek bezig bent, krijg je ondertussen inzicht in je eigen patronen over hoe jij het contact aan gaat. De meest efficiënte manier om jezelf een extra boost te geven in je trainers skills, zo aan het begin van 2023. 
 
De workshop wordt gegeven door bokscoach Lucas Defaris van boksz.nl. Hij geeft vanuit zijn bedrijf communicatie- en leiderschapstrainingen door middel van boksen. 
 
De fases van een optimale training
In deze workshop ga je niet alleen de fases verkennen waaruit een optimale training bestaat. Je gaat ook ontdekken welke jou heel gemakkelijk af gaan. En waar juist je uitdaging ligt. Dit ga je doen onder begeleiding en aan de hand van het fasemodel.
 
Het fasenmodel is een model dat inzicht geeft in de verschillende fasen van je training. Vanuit deze fasen kun je een relatie leggen naar de stappen in een leerproces, de verschillende manieren van leren en bijvoorbeeld ook het groepsproces. Door je bewust te worden van het raamwerk krijg je meer vrijheid om je eigen trainingen vorm te geven.
 
Zo weet je in een handomdraai hoe jij jouw trainingen in 2023 naar een volgend level kunt brengen. De workshop wordt gegeven door Majlis Schweitzer die dit thema uitgebreid aan bod laat komen in de trainersopleiding die sinds vorig jaar door de NOBTRA erkend is en in maart weer van start gaat.
 
Na de lunch gaan we tijdens intervisie aan de slag met het fasemodel. We koppelen de uitkomsten aan hoe jij als trainer de relatie aangaat met de deelnemers. Voor optimaal resultaat kom je met een concrete vraag.
 
Het adres is:
Black Cat Theatre
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam
 
Betaald parkeren voor de deur à € 2,50 p/u en goed bereikbaar met het OV (10 minuten lopen van station Sloterdijk).
 
Let op: de toegang voor dit event is € 25 voor leden en € 50 voor niet-leden. Dit is de laatste keer dat we voor dit tarief een live event kunnen aanbieden. We hebben plaats voor 30 personen, meld je daarom snel aan: inschrijven nieuwjaarsbijeenkomst