NOBTRA café 29 september 2023

Maak kennis met de paarden van Frederika van der Meer! Samen met Paula Brummelkamp verzorgt zij op ‘haar plek’ in De Bult (Steenwijk) deze gave middag, met als thema ‘de woorden van de trainer voor de groep’.
 
Daar zijn geen woorden voor..
Als trainer ben je veel bezig met woorden, maar onbewust ook veel met zonder woorden. Snappen jullie hem nog?
Daar waar geen woorden zijn, gebeurt er toch heel veel op gebied van communicatie. Dit kun je als een bewust proces inzetten, maar het grootste gedeelte is een onbewust proces.
Paarden zijn meesters in leiderschap en acteren op die onbewuste, woordeloze processen. Voor hen geldt er namelijk maar één ding: is het hier veilig?
In hoeverre ben jij je bewust van wat er gebeurt als er geen woorden zijn? Wat is de kracht of misschien de onmacht van woorden. En waar zit de kracht van stilte en vertragen voor jezelf en voor de groep.
Ik neem jullie mee in dit proces bij de paarden waar je het aan den lijve kunt gaan ervaren. Want bij de paarden zijn woorden overbodig.
 
Ik ben Frederika van der Meer. Ik train en coach leidinggevenden in slim leiderschap: waarom moeilijk doen als het systemisch zoveel effectiever en makkelijker kan 😉
 
 
Kies je woorden, raak je deelnemers 
Ze zijn het eerste en belangrijkste instrument van een trainer: woorden. We praten wat af tegen onze deelnemers :) Maar zo zorgvuldig als we onze overige tools inzetten, zo achteloos gaan we vaak om met onze woorden. 

Deze workshop geeft jouw woorden de aandacht die ze verdienen!

Hoe kies je je woorden zó dat ze optimaal impact hebben en je deelnemers in het hart raken? Welke woorden kun je beter helemaal niet in de mond nemen? En op welke momenten is zwijgen het meest sprekend?

In deze praktische workshop leer je op je woorden letten, om ze vervolgens met nog meer kracht én plezier in te zetten in je trainingen. 
 
Paula Brummelkamp is succesvol schrijfcoach en -trainer. Ze heeft al honderden trainers en coaches geleerd om hun woorden in te zetten voor hun bedrijf en er optimaal resultaat mee te halen. 

Het programma van deze fantastische middag ziet er als volgt uit:
LET OP: vanwege de workshop met de paarden kunnen we maar 24 deelnemers hebben. De helft van de deelnemers gaat eerst naar Frederika en de andere helft start bij Paula, na de pauze wordt gewisseld. Schrijf je dus snel in!!

Kosten
Een totaal verzorgde dag, inclusief lunch, is voor onze leden 50 euro. Niet-leden betalen €75. Er geldt een maximum van 24 deelnemers.

 

Type deelnemer