Activiteiten

Activiteiten NOBTRA

Op deze pagina staan alle aankomende activiteiten van de NOBTRA.
 
In onze agenda staan de aankomende evenementen en activiteiten.
Op de pagina NOBTRA webinars staan de eerstvolgende webinars benoemd.​

Volg ons op LinkedIn en Facebook om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen. 

Intervisie

Sinds 1 oktober 2020 is Susanne Mentink-Langenakker intervisie coördinator voor de NOBTRA. Suzanne is trainer NOBTRA en werkzaam als zelfstandig teamontwikkelaar en trainer. Vanuit mijn onderwijsachtergrond, waar ik ooit als broekie voor het eerst mensen iets mocht leren, neem ik intervisie-ervaring mee.   
Ik vind het belangrijk om te zorgen dat de intervisie -voor en door trainers- een ‘NOBRTRAsausje’ krijgt. En dit kan alleen maar als jij als lid aangeeft wat jij er persoonlijk uit wilt halen.

Waarom intervisie?
Hoe gaaf is het om van elkaars professionaliteit te mogen proeven. Van elkaar te leren, samen na te denken over oplossingen en elkaar te inspireren voor dit mooie vak en/of het ondernemerschap.
Jij bent niet voor niets lid geworden van dé branchevereniging van trainers. Hier vind je je netwerk en je collega’s. Let’s meet, leer elkaar kennen en laten we praten over waar we tegenaan lopen in de praktijk.

In het kort: Hoe werkt intervisie?
Met een groep NOBTRA collega’s ga je aan de slag met een ingebracht vraagstuk en/of met een probleemstelling. Hier wordt een intervisie-methode voor gebruikt en het geheel wordt begeleid door een intervisie-begeleider om procesmatig te werken naar het resultaat, zodat jij met een oplossing, andere visies, nieuwe inzichten en veel inspiratie naar huis gaat!

Ik ga voor jou aan de slag om intervisie onderdeel te maken van jouw professionele groei als trainer. Of ben jij al uitgegroeid?

Sta je nu al te trappelen om mee te doen? Je mag me altijd een bericht sturen: intervisie@nobtra.nl